" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΡΟΔΟΣ: Θα πραγματοποιηθεί πάση θυσία η Εμποροπανήγυρη και η Έκθεση Κρεμαστής.

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί πάση θυσία η Έκθεση της Κρεμαστής αλλά και το καθιερωμένο πανηγύρι –υπό προϋποθέσεις και με όλα τα αυστηρά μέτρα προστασίας που έχει θέσει η κυβέρνηση, έλαβε χτες το τοπικό συμβούλιο Κρεμαστής.

Οι παριστάμενοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους ότι εάν δεν καταφέρουν να υλοποιήσουν φέτος την Έκθεση, μπορεί να χαθεί ο θεσμός ύστερα από 55 ολόκληρα χρόνια!
Όπως αποκάλυψε η «δ», φέτος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά την Έκθεση, λόγω των περικοπών στον προϋπολογισμό της και της διάθεσης των κονδυλίων σε υγειονομικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού στα νησιά και στις δομές υγείας.
Ωστόσο, οι τοπικοί φορείς δήλωσαν πως ο Δήμος Ρόδου θα στηρίξει την προσπάθεια, ενώ όπως έγινε γνωστό, θα συμμετέχουν εκθέτες από τη Ρόδο, από νησιά και από άλλα μέρη της Ελλάδας όπως το Ηράκλειο Κρήτης, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα αλλά όχι από άλλες περιοχές, όπως στις προηγούμενες χρονιές.
Στην είσοδο θα υπάρχουν αντισηπτικά, θα διανέμονται μάσκες, θα γίνεται θερμομέτρηση και απολύμανση των περιπτέρων και των χώρων με ειδικό συνεργείο ενώ θα υπάρχει και ιατρείο.
Όσον αφορά στο πανηγύρι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνει αλλά υπό αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, ενώ δεν θα λάβουν χώρα φέτος εκδηλώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris