" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 7, 8 ΚΑΙ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ:Μπες κι εσύ σε ρυθμό trel@cademy

«Ας ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ας στηρίξουμε αυτό το θεσμό που θα δώσει στη πόλη μας μια διαφορετική νότα διασκέδασης»

Το 2° φεστιβάλ trelacademy θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Ιουνίου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής. «Ας ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ας στηρίξουμε αυτό το θεσμό που θα δώσει στη πόλη μας μια διαφορετική νότα διασκέδασης. Τις πρωινές ώρες περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για παιχνίδι και ξέφρενη διασκέδαση. Τα απογεύματα χορεύουμε με τη σχολή χορού Let’s dance και το γυμναστήριο Planet. Τα βράδια αφήνουμε τα τοπικά συγκροτήματα να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους προτάσεις κάτω από το φως του φεγγαριού. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ακόμα: κοινωνικό παζάρι με ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και φάρμακα που θα συγκεντρωθούν για άπορους συμπολίτες μας. Επίσης bazaar χειροποίητων κατασκευών και κοσμημάτων. Εμείς θα είμαστε εκει…», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου trelacademy.

Παρασκευή 7 Ιουνίου: 19.00 έναρξη με dj Teo, 20.00 συναυλία με την ορχήστρα του συλλόγου φίλων μοντέρνας «Γραμμόφωνο», 21.30 συναυλία με τους Emerland, 22.30 συναυλία με τους Vertigo.

Σάββατο 8 Ιουνίου: 10.30 – 14.30 «Παιδικές γωνίες» διαμορφωμένες να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια των παιδιών με καθοδηγητές και συμπαίκτες κοινωνικούς λειτουργούς, παιδαγωγούς και μέλη του συλλόγου, 18.00 – 20.00 dj Teo, 20.00, χορευτικές επιδείξεις από τη σχολή χορού Let’s Dance. 21.30 συναυλία με τα «Χίλια χρόνια». 

Κυριακή 9 Ιουνίου: 10.30 – 14.030 «Παιδικές γωνίες» διαμορφωμένες να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια των παιδιών με καθοδηγητές και συμπαίκτες κοινωνικούς λειτουργούς, παιδαγωγούς και μέλη του συλλόγου, 18.30 – 21.30 fitness hours από την ομάδα του Planet Gym (yoga, zumba, step dance), 21.30 παρουσίαση νέων τραγουδιών του Κωνσταντίνου Νταντή, 22.00 Συναυλία με τους «Κάππα Ζεύκιν».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχει bazaar χειροποίητων κατασκευών και κοσμημάτων (μέρος των εσόδων θα δοθεί σε φιλανθρωπικό παζάρι) και κοινωνικό παζάρι με ρούχα. Συμμετέχουν οι σύλλογοι Pathfinder amfia endure club, σωματείο εθελοντών αιμοδοτών Ροδόπης, on bikes ποδηλάτες Κομοτηνής, Komotinistas, ΕΠΑΣ Αισθητικής – Κομμωτικής, φιλοζωική, κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο, Ερυθρός Σταυρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris