" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

3η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά

Άνοιξε επισήμως τις πύλες της η 3η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά στο χώρο της Λουτρόπολης, όπου και θα φιλοξενείται έως την 9 Ιουνίου 2013.

Τα εγκαίνια της μεγάλης διοργάνωσης τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης, συμπαραστατούμενος των Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών Ιερισσού, Αγίου όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου και Βρεσθένης κ.κ. Θεοκλήτου, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, της Βουλευτού Β’ Θες/νίκης των ΑΝ.ΕΛΛ. κας. Σταυρούλας Ξουλίδου, του πρ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Λαγκαδά.

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Λαγκαδά τόνισε ότι η Ετήσια Εμποροπανήγυρη είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε και στηρίζεται από την Διοίκηση, σε μία προσπάθεια αναπλήρωσης του κενού που αφήνει η πολιτεία προς συμπαράσταση, ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των επαγγελματιών, αλλά και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Δήμου μας.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιωάννης και ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια και την θερμή τους συμπαράσταση στο έργο της Διοίκησης. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Υπουργός, αποτελεί ηθική υποχρέωση του ίδιου ως Δημότη Λαγκαδά, η ενίσχυση παρόμοιων δραστηριοτήτων τόνωσης της τοπικής οικονομίας: «Η Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά, όπως και η επίσης μεγάλη εκδήλωση του Δήμου «Αγγέλων Πόλις» αποτελούν μεν νεοσύστατους θεσμούς που όμως έχουν ριζώσει και έχουν πλέον καθιερωθεί ως από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Νομού Θεσσαλονίκης».        

Ακολούθησε ξενάγηση των επισήμων στα περίπτερα και τις μεγάλες εκθέσεις της Εμποροπανήγυρης, αλλά και στο «σπίτι του Δήμου Λαγκαδά» που έχει οργανωθεί στον χώρο των Λουτρών, ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις και τα τρέχοντα κοινωνικά δημοτικά προγράμματα.

Η εναρκτήρια βραδιά της διοργάνωσης έκλεισε με την μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος ενθουσίασε με την μουσική και τα τραγούδια του, τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris