" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Επιστρέφει το παζάρι του Βόλου.

Η Δημοτική αρχή ευελπιστεί ότι τα έσοδα θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώΤην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για την διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης εκ νέου φέτος ανακοίνωσε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου Νατάσα Οικονόμου, σημειώνοντας πως το θέμα θα έρθει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Να υπενθυμιστεί ότι πέρσι δεν είχε διοργανωθεί εμποροπανήγυρη καθώς υπερεσιακοί παράγοντες του Δήμου είχαν αρνηθεί να υπογράψουν για την καταλληλότητα των παραπηγμάτων και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, έχοντας φυσικά το φόβο να τους αποδοθούν ποινικές αλλά και αστικές ευθύνες αν κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά.
Στο νέο υπό έγκριση καταστατικό του Δήμου θα υπάρχουν προβλέψεις για τα πρόσωπα που θα έχουν την πλήρη ευθύνη.
Αυτά τα πρόσωπα θα είναι ιδιώτες, οικοδόμοι και ηλεκτρολόγοι, που θα αναλάβουν τις σχετικές εργασίες για λογαριασμό των εμπόρων, κάτι που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές άλλες πόλεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις προβλέψεις τα έσοδα που αναμένεται να έχει ο Δήμος θα είναι ιδιαίτερα υψηλά, ειδικότερα αν πάρει κανείς υπ όψιν του ότι τα έσοδα του Δήμου Αλμυρού από την εμποροπανήγυρη έφτασαν τα 300.000 ευρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris