" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Παιδί στην πόλη – «Η γιορτή της πλατείας»

Με νέα Χριστουγεννιάτικη δράση επανέρχεται ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «Παιδί στην πόλη», στην Πλατεία Ναυαρίνου με θέμα «Η γιορτή της πλατείας». Κύριος στόχος για μία ακόμη φορά η δημιουργική χρήση της Πλατείας από τους πολίτες της πόλης.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, από τις 12 το πρωί έως τις 2:00 μ.μ., το Παιδί στην πόλη διοργανώνει μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα γιορτάζει τον ένα χρόνο δυναμικής και δημιουργικής δράσης του συλλόγου με κύριο στόχο την ανάπλαση της Πλατείας Ναυαρίνου και την ανάδειξη της σε σημείο αναφοράς συνάντησης και κοινωνικής συναναστροφής για τα παιδιά και την οικογένεια.
Η γιορτή θα ξεκινήσει με τον στολισμό του δέντρου της Πλατείας, τα πρόσωπα θα φωτίσουν με το χριστουγεννιάτικο facepainting ενώ το κέφι θα ξεκινήσει από νωρίς με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του DJ Παναγιώτη και πολύ χορό.
Σας περιμένει το Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι του θησαυρού με παιχνίδια, δοκιμασίες και εκπλήξεις.  Όλοι μαζί, με ροφήματα και λιχουδιές, ζεστό καφέ και glue vine κάνουμε μια ευχή για την Πλατεία Ναυρίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris