ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Αγορά από το σύλλογο <Νοσηλεία>.

O σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, ώρες 9:00 - 21:00.

Στο Παζάρι θα βρείτε λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, αξεσουάρ, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά, ποτά και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνει γνωστός ο Σύλλογος και να ενισχυθεί, έτσι ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του. Ο σύλλογος ΝΟΣΗΛΕΙΑ προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες, συνήθως κατάκοιτους.

Από το 2001 με εθελοντές και εργαζόμενους έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 20.000 νοσηλείες στα σπίτια των ασθενών, στο λεκανοπέδιο της Αττικής.