ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Δυναμικές ενέργειες για την πάταξη του παραεμπορίου στο νομό Ξάνθης

Σε δυναμικές ενέργειες για την πάταξη του παραεμπορίου στο νομό Ξάνθης σχεδιάζει να προχωρήσει το Επιμελητήριο του νομού Θράκης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς σε πρόσφατη συνάντηση φορέων για το θέμα διαπιστώθηκε ο μόνος φορέας ελέγχου, το Κλιμάκιο Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου, πάσχει από έλλειψη προσωπικού και δεν μπορεί να. ανταποκριθεί στο έργο, όως αναφέρει η εφημερίδα «Χρόνος Κομοτηνής».

Στη συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου συμμετείχαν εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ο διευθυντής του τελωνείου Ξάνθης, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών καθώς και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.