" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Διάσημος Αμερικανός σεφ «υμνεί» την Βαρβάκειο Αγορά

Τα αρώματα, την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις της αθηναϊκής αγοράς αλλά και των γύρω μεζεδοπωλείων προσπάθησε να περιγράψει ο David Rosengarten, σε άρθρο του στη Ηuffington Post- «Δεν υπάρχει δεύτερο μέρος στον κόσμο σαν την Βαρβάκειο» λέει ενθουσιασμένος ο διάσημος chef

«Τρελαίνομαι να κατεβαίνω στις αγορές της Αθήνας και να βλέπω τις ατελείωτες σειρές με τα κρέατα και τα ψάρια, να ακούω  τον παλμό τους και να μου ανοίγει η όρεξη από τις μυριωδιές» λέει στο video φανερά ενθουσιασμένος ο διάσημος Αμερικανός chef, David Rosengarten, με φόντο τη Βαρβάκειο αγορά. Αυτή είναι και η αγορά-αν και επισκέφτηκε πολλές υπαίθριες αγορές- που του «έκλεψε» την καρδιά και τον ενέπνευσε να γράψει μία ωδή στην Huffighton post, για την Ελλάδα και την κουζίνα της.

«Δεν νομίζω να υπάρχει δεύτερο μέρος στον κόσμο, όπου να μπορεί να βρει κανείς τόσα αρνιά!» λέει στο video ο Rosengarten τη στιγμή που μία πλανόδια πωλήτρια του φωνάζει να δοκιμάσει την πραγμάτεια της. Για τον ίδιο, όπως γράφει στο blog του στην Ηuffington Post οι αγορές της Αθήνας μοιάζουν με πάρτι. «Όταν μαζεύονται οι Έλληνες, η ατμόσφαιρα που δημιουργείται μοιάζει με πάρτι! Αυτό είδα στα εκατοντάδες τραπέζια που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους όπου μαζεύονται οι Έλληνες και τρώνε, αλλά το είδα και στις εξαιρετικές αγορές της Ελλάδας» γράφει στο άρθρο του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, δηλώνει εκστασιασμένος και με τα μεζεδοπωλεία που βρίσκονται στην γύρω περιοχή, γράφοντας: «Γύρω από την αγορά υπάρχουν και αμέτρητοι χώροι εστίασης στους οποίους δεν μπορώ να αντισταθώ έστω και αν η ώρα είναι 9 το πρωί». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris