Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ!!!ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ:λαμβάνουν ΄χώρα' κρυφές συσκέψεις ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ παρουσία του Γενικού γραμματέα στο Υπουργείο Εμπορίου, κ.Στέφανου Κομνηνού.

11/01/2012
ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ
       ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
          Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε
(ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ)
Ν.Πλαστήρα 44 Αγ.Ανάργυροι Αττικής
  Τηλ:2108547918 - 6974144425
                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρατηρείται το γεγονός να λαμβάνουν ΄χώρα' κρυφές συσκέψεις ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ παρουσία του Γενικού γραμματέα στο Υπουργείο Εμπορίου, κ.Στέφανου Κομνηνού, χωρίς να δίνουν βάση στις κατά καιρούς καταγγελίες μας, για τα κυκλώματα του παραεμπορίου που βρίσκονται επί της Κουμουνδούρου και τα οποία για να λειτουργήσουν ως αποθήκες χονδρικής υποχρεούνται να γίνουν μέλη των Επιμελητηρίων. Μολαταύτα αυτοί που<<καλύπτουν>> τα λαθραία εμπορεύματα και για προστασία των μελών τους αλλά και στελέχη της  πολιτικής  ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης τριγυρίζουν από κανάλι σε κανάλι, με την γραβάτα αλά ΑRMANI, να δείξουν το πόσο νοιάζονται και καταπολεμούν το παραεμπόριο, γνώστες μέχρι και το τι ποσά κερδίζουν οι επιτήδιοι στο υπαίθριο παρεμπόριο. Επειδή είναι εύκολο για αυτούς με τις προσβάσεις τους στα ΜΜΕ να πετούν <<λάσπη>> στους νόμιμους μικροπωλητές αλλά και στους Συνδικαλιστικούς τους φορείς , ΕΜΕΙΣ από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε  τα κυκλώματα που οι ίδιοι γραβατωμένοι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ μιας και οι εισαγωγείς-μέλη τους δρουν στα μεγάλα λιμάνια της χώρας και στην περιβόητη ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. Ο κ.Κομνηνός ως ειδικός στην ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ μιας που την έχει σπουδάσει στα υπόγεια της Χ.Τρυκούπη (ΠΑΣΟΚ) καλά θα κάνει να μας πει και εμάς σε ποια πανηγύρια οι άδειες κοστίζουν μόνο 130 ευρώ μιας και εμείς ως νόμιμοι Μικροπωλητές πληρώνουμε στους ΟΤΑ για μια θέση έως και 2000 δύο χιλιάδες ευρώ! Αντί λοιπόν να κάθεται και να λασπολογεί καλά θα κάνει να μάθει καλύτερα τα περί υπαιθρίου εμπορίου και μετά να δίνει συνεντεύξεις και να πετάει λάσπες σε έναν κλάδο που ιδρώνει για το μεροκάματο.