Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

Με κυριότερο θέμα την παραχώρηση θέσεων για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στις 6.30 το απόγευμα.
Πάντως η κρίση δεν δείχνει να επηρεάζει τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής και ήδη για φέτος ζητάει περισσότερα χρήματα ανά μέτρο και ενώ πέρυσι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις επιβάρυναν το Δήμο, αρχή γενομένης από αυτή τη χρονιά τα Σωματεία μας υποχρεούνται στη τοποθέτηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για ηλεκτροδότηση της Εμποροπανήγυρης με χρήματα τα οποία θα επιβαρυνθούν οι συνάδελφοι συμμετέχοντες στην Πανήγυρη.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υποβληθεί καμία αίτηση προς το Δήμο από κανένα μικροπωλητή μιας και υπάρχει εμπιστοσύνη στα Σωματεία τα οποία είναι και τα μόνα τα οποία βρίσκονται σε διαβούλευση με το Δήμο.
Σύμφωνα πάντα με τα δικά μας στατιστικά στοιχεία η ζήτηση για κάλυψη θέσεων στην Εμποροπανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους  παρουσιάζει πτώση από πέρυσι της τάξης του 45%.