" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ροτόντα και άλλες περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:Νέες εξορμήσεις στο ιστορικό κέντρο, με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου των "σεντονιών"


Ροτόντα και  άλλες περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 Κατασχέθηκαν δεκάδες ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών, επώνυμης πολυεθνικής εταιρίας, είδη ένδυσης, μικροαντικείμενα οικιακής χρήσης και άλλα είδη όπως φορτιστές, μπαταρίες κινητής τηλεφωνίας και ρολόγια, όλα προϊόντα απομίμησης.

Συγκεκριμένα άνδρες της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν τρεις νέες εξορμήσεις στο ιστορικό κέντρο, με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου των "σεντονιών". Αναλυτικά διενεργήθηκαν έλεγχοι:

- Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Ροτόντα, όπου έγιναν συνολικά επτά κατασχέσεις σε βάρος λαθροπωλητών. Κατασχέθηκαν περί τα 150 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια, απομιμήσεις της γνωστής εταιρίας NIKE, γυναικείες τσάντες και πορτοφόλια.

- Την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, στις οδούς Τοσίτσα, Καρμπολά και Μακεδονικής Αμύνης, όπου έγιναν συνολικά δεκατρείς κατασχέσεις σε βάρος λαθροπωλητών. Κατασχέθηκαν τσιγάρα, παλιά ενδύματα και μικροαντικείμενα οικιακής χρήσης.

- Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, στην οδό Λαγκαδά, όπου έγιναν τέσσερις κατασχέσεις και στην οδό Τσιμισκή, όπου έγιναν εικοσιτέσσερις κατασχέσεις σε βάρος λαθροπωλητών.  Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν αθλητικά παπούτσια, απομιμήσεις της γνωστής εταιρίας NIKE, γυναικείες τσάντες και πορτοφόλια, καθώς και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα απομίμησης καταμετρήθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με απορριμματοφόρο όχημα στις αποθήκες του δήμου όπου και θα καταστραφούν, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris