" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ!

Χαμός γίνεται με τα παιχνίδια που κάνει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σ.Κομνηνός. εκτός από το επίσημο δελτίο τύπου του Συνδικάτου Μικροπωλητών ανακοίνωση απέστειλε πριν λίγο και ο πρόεδρος Υπαιθρίων Εμπόρων κ.Σταμάτης Μέλλος όπου... 
αποκαλεί επαγγελματία συκοφάντη τον Γεν.Γραμματέα εμπορίου. Ολόκληρο το δελτίο τύπου…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Διώκτης των νόμιμων μικροπωλητών από την μέρα που η τέως υπουργός Λ.Κατσέλη τον τοποθέτησε στην Γεν Γραμματεία Εμπορίου ο κ.Στέφανος Κομνηνός» Ουδέποτε εργάσθηκε, μόχθησε ή ίδρωσε για τον επιούσιο. Παιδί του κομματικού σωλήνα πάντοτε ένοιωθε απέχθεια για το μεροκάματο του μόχθου. Η ανικανότητα του να καταπολεμήσει το παρεμπόριο τον κάνει να πετάει λάσπη και να παραπληροφορεί τον κόσμο. Έκπληκτοι είδαμε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της γραμματείας εμπορίου να λασπολογεί εις βάρος του νόμιμου υπαιθρίου εμπορίου αλλά και των μελών των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Σωματείων μας. Έχει αποδειχθεί απηνής διώκτης των νόμιμων μικροπωλητών την ίδια στιγμή που κάνει τα ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ στα αίσχη που διαπράττονται στο κέντρο της Αθήνας, από τους παράνομους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ.
Τον προκαλούμε να δώσει αυτή την στιγμή στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει για τους συνδικαλιστές του κλάδου μας όπου κατά τα λεγόμενα του καλύπτουν τις αποθήκες με τα μαϊμού προϊόντα. Σε αντίθετη περίπτωση ο κ.Κομνηνός θα είναι ένας κοινός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ.

Επίσης καλούμε τον υπουργό Ανάπτυξης κ.Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να τοποθετηθεί επισήμως γι αυτές τις άθλιες δηλώσεις, του γενικού γραμματέα εμπορίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris