" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κλείνει προληπτικά και για δύο εβδομάδες η λαϊκή αγορά, βιομηχανικών ειδών, της Αγίας Τριάδας στη Καλαμάτα

Δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη (11 Μάρτη 2021), ούτε την επόμενη η λαϊκή της Αγίας Τριάδας, προληπτικά, για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού. 

Την απόφαση έλαβε ο πρόεδρος της εταιρίας του Δήμου Καλαμάτας “Διοκλής”, αντιδήμαρχος Αναστάσης Σκοπετέας. 

Όπως δήλωσε στην Kalamata Journal, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή λόγω της αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων στη χώρα και στην περιοχή μας και επειδή οι μικροπωλητές της λαϊκής  στην πλειοψηφία τους προέρχονται από περιοχές εκτός της Μεσσηνίας και με τις μετακινήσεις τους θα μπορούσαν ενδεχομένως να μεταφέρουν τον ιό…

Σημειώνεται ότι τη λαϊκή της Αγίας Τριάδας είχε διακοπεί και κατά την πρώτη καραντίνα, έγκαιρα μάλιστα τότε, πριν την απόφαση της κυβέρνησης να ανασταλεί η λειτουργία αυτών των δραστηριοτήτων.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας επισημαίνονται τα εξής: “Με απόφαση του Προέδρου της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. Αναστάσιου Σκοπετέα, για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας κατόπιν της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της αγοράς ειδών ελαφράς βιοτεχνίας, που διενεργείται κάθε Πέμπτη στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας για δύο φορές και συγκεκριμένα στις 11 και 18 Μαρτίου 2021.

Σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς θα εκδοθεί νεότερη απόφαση.

 Υπενθυμίζεται πως τα καταστήματα λιανικού εμπορίου στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τα εκάστοτε οριζόμενα κυβερνητικά μέτρα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris