" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Εκ νέου συνάντηση, με τον Γ.Γραμματέα κ.Σταμπουλίδη Παναγιώτη

 Συνάντηση με το Γεν. Γραμματέα υπουργείου εμπορίου κ προστασίας καταναλωτή κ.Σταμπουλίδη Παναγιώτη, δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα, είχε  χτες 30 Μαρτίου, αντιπροσωπεία του Σωματείου  "Ελευθέριος Βενιζέλος " εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ.Κοκόλα Στέλιο και τον εκπρόσωπο των βιοτεχνών κ.Αντωνόπουλο Κώστα.

Στη συνάντηση τέθηκαν εκ νέου οι προτάσεις του Φορέα, σχετικά με τον τρόπο τέλεσης των Εμποροπανηγύρεων καθώς και την ποσόστωση των συμμετεχόντων σε αυτές

Στα θέματα που αναπτύχθηκαν και τέθηκαν επί τάπητος, ήταν και η θέση της κυβέρνησης, ΑΜΕΣΑ με το άνοιγμα του λιανεμπορίου να επαναλειτουργήσουν και οι Κυριακάτικες Αγορές της χώρας.

Η δέσμευση του Γ. γραμματέα κ. Σταμπουλίδη, ήταν πως η παρουσίαση του νομοσχεδίου απο τον  Υπουργό Ανάπτυξης, στο υπουργικό Συμβούλιο δεν θα άλλαζε τίποτα από το προσχέδιο Νόμου,  σχετικά με τις Εμποροπανηγύρεις.

Υποσχέθηκε επίσης, στενή συνεργασία με το Συνδικάτο Υπαίθριων εμπόρων, για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης και έχουν στόχο την καλύτερη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου με γνώμονα πάντα την διαφάνεια και την ευέλικτη λειτουργία αυτού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris