Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Λόγω του γεγονότος, ότι πολλοί συνάδελφοι εξέφρασαν παράπονα, ότι οι λογιστές τους, τους ζητούν χρήματα για την υποβολή αίτησης στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, για την επιδότηση ειδικού σκοπού μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021 (την δικαιούνται μόνο οι κάτοχοι βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας) και  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, της μεγάλης κρίσης που διανύουμε,

σας ενημερώνουμε, ότι, όσοι  εκ των συναδέλφων, αντιμετωπίζουν το παραπάνω πρόβλημα με τους λογιστές τους και  επιθυμούν,

μπορούν, είτε να προσέρχονται  στα γραφεία μας, επί της οδού Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, είτε να επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά (210-8547920 και 6938897238), έχοντας  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη κατοχή τους, τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, καθώς και φωτοτυπία της <<ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ >> έτους 2020

Στα πλαίσια εξυπηρέτησης από το Φορέα μας και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους, οι αιτήσεις θα γίνονται ΑΤΕΛΩΣ από τον αγαπητό συνάδελφο και  λογιστή κ. Κώστα Χρούση