" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ)

 Σε πολύ καλό και προπάντων φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χτες, η συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στο γραφείο του, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, σχετικά με τον επερχόμενο νόμο για το υπαίθριο εμπόριο.

Από την πλευρά μας, ως φορέας στο υπαίθριο εμπόριο, τέθηκαν τα θέματα που άπτονται άμεσης λύσης.

Επιπλέον δε,  οι εκπρόσωποι υπέβαλαν υπόμνημα, με προτάσεις, σχετικά με τις αλλαγές που επιβάλλονται να γίνουν για την καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία του επαγγέλματός μας.

 Ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης , άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των εκπροσώπων και δεσμεύτηκε, στη δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου που θα βασίζεται στην διαφάνεια και στην επίλυση τυχόν προβλημάτων, με τη σημείωση ότι επιδίωξη του Υπουργείου είναι να παραμείνει ο κοινωνικός χαρακτήρας του θεσμού των Εμποροπανηγύρεων.

Ο σύνδεσμός μας, ορθώς δεν παρασύρθηκε, στο διάλογο που κάποιοι ξεκίνησαν, σε μη υπαρκτό νομοσχέδιο, αλλά απευθύνθηκε στη διοίκηση, για τις κατάλληλες και επίσημες απαντήσεις.

Πρέπον θα ήταν να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και τους συνεργάτες του, που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που βιώνουμε, μας συμπαρίστανται ηθικά και η δίοδος επικοινωνίας, παραμένει ανοιχτή, με απώτερο σκοπό την εξεύρεση λύσεων, σχετικά με το επάγγελμά μας 


Ο Φορέας μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Φραντζεσκάκη Αλέξανδρο και τον Γ.Γρμματέα κ. Ψύκο Δημήτριο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris