" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Πρωτοβάθμιου Σωματείου <<Ελευθέριος Βενιζέλος>>, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Κοκόλα Στυλιανό και το διοικητικό  του μέλος και εκπρόσωπο των βιοτεχνών κ. Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδη Παναγιώτη, στο γραφείο του, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την ανάπτυξη προτάσεων σχετικά με το επερχόμενο Σχέδιο Νόμου, γύρω από το υπαίθριο εμπόριο.

Η όλη συνάντηση διεξήχθη σε πολύ ζεστό  κλίμα και τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι, ήταν για τις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο, του υπαίθριου εμπορίου

Επιπλέον δε,  οι εκπρόσωποι υπέβαλαν υπόμνημα, με προτάσεις, σχετικά με τις αλλαγές που επιβάλλονται να γίνουν για την καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία του επαγγέλματός μας.

 Ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης , άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των εκπροσώπων και δεσμεύτηκε, στη δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου που θα βασίζεται στην διαφάνεια και στην επίλυση τυχόν προβλημάτων, με τη σημείωση ότι επιδίωξη του Υπουργείου είναι να παραμείνει ο κοινωνικός χαρακτήρας του θεσμού των Εμποροπανηγύρεων.

Ο σύνδεσμός μας, ορθώς δεν παρασύρθηκε, στο διάλογο που κάποιοι ξεκίνησαν, σε μη υπαρκτό νομοσχέδιο, αλλά απευθύνθηκε στη διοίκηση, για τις κατάλληλες και επίσημες απαντήσεις.

Πρέπον θα ήταν να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και τους συνεργάτες του, που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που βιώνουμε, μας συμπαρίστανται ηθικά και η δίοδος επικοινωνίας, παραμένει ανοιχτή, με απώτερο σκοπό την εξεύρεση λύσεων, σχετικά με το επάγγελμά μας 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 19-02-2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                               

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΨΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αρ.πρωτ.εξερχ.172/19-02-2021


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris