" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Αποστάσεις της Κ.Ε.Δ.Ε. από το επερχόμενο σχέδιο Νόμου, για το υπαίθριο εμπόριο

Άμεση ήταν η αντίδραση  του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Παπαστεργίου Δημήτρης και του Γεν.Γραμματέα αυτής κ. Καφαντάρη Δημήτρη, στην συνάντηση που έλαβε χώρα, σήμερα στις 13:00 μ.μ.,στα κεντρικά γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. μετά την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα άρθρα του επερχόμενου σχεδίου Νόμου, για το υπαίθριο εμπόριο ,  από τον πρόεδρο του Σωματείου <<Αγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής>> κ. Μέλλο Σταμάτη και τον Γ.Γραμματέα του Συνδικάτου κ.Ψύκο Δημήτριο.

Αμέσως μετά ο κ. Ππαστεργίου, απέστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ζητώντας να του αποσταλεί επίσημα το προσχέδιο Νόμου, για άμεση τοποθέτηση, της Κεντρικής Ένωσης  Δήμων Ελλάδας

Η πρώτη του αντίδραση, κατόπιν εκτενούς αναφοράς μας, κατ΄άρθρο, ήταν κατηγορηματικά αντίθετος, με το όλο εγχείρημα του Υπουργείου Ανάπτυξης, να περάσει ένα νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας, το οποίο μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει, αντί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων.