" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κοζάνης δρώμενα

Ολοκληρώθηκαν από πλευράς του Δήμου Κοζάνης όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διενέργεια της Εμποροπανήγυρης της Κοζάνης, γνωστής και ως "Νιάημερος", η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 5 Οκτωβρίου μέχρι και τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στον γνωστό ομώνυμο χώρο που διεξάγεται κάθε χρόνο το πανηγύρι.

Ήδη συμπληρώθηκε ο αριθμός των θέσεων που ο δήμος Κοζάνης παρέχει σε ενδιαφερόμενους εκθέτες ώστε να συμμετάσχουν στο πανηγύρι, ενώ χθες Παρασκευή στο χώρο του Νιάημερου στήθηκαν ήδη και οι πρώτοι πάγκοι ώστε όλα να είναι έτοιμα μέχρι την Κυριακή.



Μιλώντας στον "Π.Λ." ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Ιωάννης Ιωαννίδης τόνισε πως "είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα από πλευράς εκθετών. Έχουμε σχεδόν πληρότητα εκθετών, αριθμός που αναμένεται να καλυφθεί πλήρως. Όλα βαίνουν καλώς. Εμείς βρισκόμαστε στο χώρο της Εμποροπανήγυρης ρυθμίζοντας λεπτομέρειες. Οι χώροι έχουν καθοριστεί και οριοθετηθεί, ενώ χρειάστηκαν πολύ μικρές εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον χώρο που βρίσκονται οι ψησταριές. Όλα έτοιμα είναι και σε ό,τι αφορά το Λούνα Παρκ, το οποίο πιθανόν να ξεκινήσει τη λειτουργία του ακόμη και σήμερα. Υπάρχει καλή συνεργασία με την Αστυνομία, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγιεινή του κόσμου", προσέθεσε ο κ. Ιωαννίδης.



Η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη της Κοζάνης αναμένεται να γίνει και φέτος πόλος έλξης για αρκετούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους αλλά και τη βόλτα τους. Ο παραδοσιακός Νιαημεριώτικος χαλβάς θα έχει και φέτος την τιμητική του, αλλά και οι ψησταριές στις οποίες κάθε χρόνο γίνεται το αδιαχώρητο. Επίσης, το λούνα - παρκ γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης των μικρών φίλων. Αν ο καιρός δε τα "χαλάσει" στο πανηγύρι της Κοζάνης αναμένεται και φέτος μεγάλη προσέλευση κόσμου!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την πλευρά της η Τροχαία Κοζάνης έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις ημέρες της εμποροπανήγυρης, ενώ με έκτακτα δρομολόγια θα εξυπηρετήσει το κοινό, το ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης.

Τα έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης

Τα έκτακτα δρομολόγια που θα λειτουργήσουν και που θα αφορούν τους κατοίκους της πόλης αλλά και των Δημοτικών Διαμερισμάτων (που εξυπηρετεί η αστική συγκοινωνία) είναι τα εξής:

Δευτέρα 6/10/2014 - Τρίτη 07/10/2014

Θα εκτελούνται δρομολόγια από τις 10.00π.μ. έως τις 12.00μ.μ. κάθε 7’ λεπτά με αφετηρίες το σταθμό των ΚΤΕΛ Υπεραστικών Κοζάνης (Πτωχοκομείου 6) και την στάση EUROBANK (Λέσχη Αξιωματικών). Τιμή εισιτηρίου από 1,10 ευρώ σε 0,75 ευρώ (τη διαδρομή).

Επίσης για τις δύο αυτές μέρες θα εκτελούνται τα δρομολόγια των Mini Bus (Πλατανίων και Αγίου Αθανασίου) από τις 05:00μ.μ έως 11:30μ.μ, ανά μισή ώρα από τις αφετηρίες τους (οδός Καρούζου).

Έκτακτα δρομολόγια για τα δημοτικά διαμερίσματα:

Κρόκος-Άνω Κώμη 11.00μ.μ-01.00π.μ
Κ. Κώμη-Καισαρειά 11.00μ.μ
Αγία Παρασκευή 11.00μ.μ-01.00π.μ
Δρέπανο-Χαραυγή 11.30μ.μ
Ζ.Ε.Π. 11.00μ.μ-12.00μ.μ
Άργιλος-Κλειτος 11.00μ.μ
Καλαμιά-Λυγερή-Σκαφίδι 08.00μ.μ

Τηλ. επικοινωνίας 24610-40128



Β.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris