" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΩΝ

Η ετήσια εμποροπανήγυρη στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα Τρίτη 28 Οκτωβρίου έως Δεύτερα 3 Νοεμβρίου 2014 στον καθορισμένο χώρο που βρίσκεται πλησίον του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των εμπόρων που θα συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη, παρακαλούμε όλους τους δημότες για την τήρηση των ακόλουθων κυκλοφοριακών αλλαγών για όσο διάστημα θα λειτουργεί η εμποροπανήγυρη:

1. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Ρούμελης από την οδό Χαιρωνείας και δυτικά έως την οδό Διστόμου. Στη συγκεκριμένη οδό θα επιτρέπεται μόνο η στάθμευση των αυτοκινήτων των εμπόρων. 2. Μονοδρόμηση της οδού Διστόμου από την είσοδο του περιφερειακού μέχρι την οδό Αριστοφάνους, όπου και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων.

3. Μονοδρόμηση της διερχόμενης ανώνυμης οδού από το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς προς την οδό Διστόμου, όπου και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων.

4. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος του περιφερειακού προς την οδό Διστόμου (από τη γέφυρα του Μακρυσαίου έως το 9ο Δημοτικό Σχολείο). Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια πιθανή όχληση μπορεί να δημιουργηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris