" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εμποροπανήγυρη Αυλωναρίου.

Το Αυλωνάρι και η ιστορία του. 
Τα μνημεία του. Τα ζωσμένα από σοκάκια αρχοντικά του. Η απαράμιλλη φύση του, οι ακρογιαλιές, οι λόφοι και οι κοιλάδες του. Η φιλοξενία των κατοίκων του και κυρίως ο "έρωτας" για τη γη τους. Και ότι αυτή φιλοξενεί ....ότι κρατάει ζωντανό και αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου...όπως το αιωνόβιο ΠΑΖΑΡΙ του. Κραταιό δείγμα της δυναμικότητας της περιοχής και της οικονομικής εξωστρέφειας της. Του πολιτισμού και της κοινωνικότητας της.
Ιδίως σήμερα,που δίπλα στην οικονομική προσφορά και τη ζήτηση προϊόντων, κλείνουν συνάντηση η συνεύρεση,η καλημέρα ,το χαμόγελο,η συμμετοχή,η αλληλεγγύη και λίγες στιγμές ανεμελιάς μέσα απ τις πατροπαράδοτες συνήθειες που αυτό το πολύβουο και γεμάτο τοπικό χρώμα, επαγγελματικό κοινό, μας προσφέρει !
Το Αυλωνάρι μας περιμένει... για να μας δείξει και το "πλούτο" του... με την ευχή νέες φρέσκιες ιδέες να καταστήσουν το παζάρι του, εκτός από σημαντικό οικονομικό και εμπορικό γεγονός, χώρο συνάντησης εκδηλώσεων πολιτισμού,τέχνης, ιστορικής διαδρομής και κουλτούρας.... αναδεικνύοντας το χθες, το σήμερα αλλά πρωτίστως το αύριο και το μέλλον αυτής της μοναδικής περιοχής .''
Γιάννης Σιαγιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris