" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Το Σωματείο για την Περίθαλψη και Προστασία Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων ΚΑΖ και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε ένα κοινό bazaar μεταχειρισμένων ειδών.


Το Σωματείο για την Περίθαλψη και Προστασία Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων ΚΑΖ και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε ένα κοινό bazaar μεταχειρισμένων ειδών.

Στο Bazaar μας θα βρείτε βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά αντικείμενα, παιχνίδια και πολλά άλλα είδη που αποκτούν μια δεύτερη ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στα αδέσποτα που φροντίζουν τα σωματεία μας να ζήσουν.

Το παζάρι θα γίνει την  1η Απριλίου, ώρα 10:00 – 20:00 στο χώρο  Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. (Μετρό Κεραμεικός)

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.

Προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων.

Το Stray.gr από το 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δε λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την Πολιτεία. www.stray.gr

Το ΚΑΖ (Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων) είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που, εμείς μια καλά δεμένη ομάδα ζωοφίλων, ιδρύσαμε το 1988. Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια, ήταν αυτό που μας ένωσε από την αρχή.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος των τετράποδων συντρόφων του ανθρώπου στη ζωή με αξιοπρέπεια, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. http://www.kazshelter.gr/new/default.html

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1997. Σύμφωνα με το καταστατικό της δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηλιούπολης και όχι μόνον. Κάθε χρόνο περιθάλπει, σιτίζει, εμβολιάζει, στειρώνει και προωθεί για υιοθεσία περίπου 120 αδέσποτα ζώα (κυρίως σκύλους και γάτες), τα οποία και προωθεί, κυρίως μέσω του Τύπου για υιοθεσία.

Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και βασίζει τη λειτουργία του στις εισφορές των μελών του και στις εισφορές τρίτων.

Τηλ. Επικοινωνίας Μυρτώ Ξανθοπούλου 6977 620737
mxanthopoulou@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris