" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Με τις ευλογίες Κασιμάτη, τρέχει για προεδρεία ο Μίχαλος.


Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας πρόκειται να διεξαχθούν στο τέλος Μαρτίου.

Ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γεώργιος Κασιμάτης, μάλιστα με σημερινή του δήλωση ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και εξέφρασε τη στήριξη του για την θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στον Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κασιμάτη:

«Μετά από 12 χρόνια στη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην οποία βρέθηκα µε την τιμητική ψήφο των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, ήρθε πλέον η στιγμή να αποχωρήσω.

Σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο για την ελληνική οικονομία και την αγορά, θεωρώ ότι στο κρίσιμο αυτό αξίωμα για το σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων θα πρέπει να υπάρξει ανανέωση.

Εκτιμώντας ότι έχω ολοκληρώσει το έργο µου και μάλιστα µε επιτυχία, δεδομένης άλλωστε και της συνεχούς επί 12 έτη εκλογής µου, δηλώνω ότι στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του φίλου και συνεργάτη Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου στις επικείμενες εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Μίχαλος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως όχι µόνο την αγάπη και αφοσίωσή του στον επιμελητηριακό θεσμό, και τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και τις ικανότητές του να διαχειριστεί µε απόλυτη επιτυχία όλα τα κρίσιμα ζητήματα της επιχειρηματικότητας.

Δηλώνω ακόμη ότι θα συνεχίσω να δίνω µε όλες µου τις δυνάμεις τη μάχη για το ελληνικό επιχειρείν, τόσο δίπλα στον Κωνσταντίνο Μίχαλο από την ΚΕΕΕ, όσο και από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς που προσφάτως επανεξελέγην».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris