" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ σχετικά με το πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και της
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ\Σ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.Ε.
Όπως νομίμως εκπροσωπούνται και στεγάζονται επί της οδού Ν.Πλαστήρα 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ το 1Ο  και 3ης Σεπτεμβρίου 18-ΑΘΗΝΑ η 2η

Θέμα:΄΄ Απάντηση του εκδοθέντος δελτίου τύπου του Δήμου Γαλατσίου το από 12 ΜΑΙΟΥ 2010’’

Μεγάλη ήταν η έκπληξή μας, όταν πληροφορήθηκαμε το δημοσιευθέν δελτίου τύπου από το Δήμο Γαλατσίου σχετικά με την Πανήγυρη της Αγίας Γλυκερίας.
Για ενημέρωση όλων των δημοτών του Δήμου Γαλατσίου, αναφέρουμε πως δεν υπήρχαν ούτε τραμπουκισμοί ούτε προπηλακισμοί ούτε καν χειροδικίες σύμφωνα με τα λεγόμενα.
Αντί αυτού σαφώς και ουδείς συνάδελφος δεν μπορούσε να δεχτεί την κλήρωση των θέσεων εργασίας μας, μιας και στις 21/04/2010 παρανόμως ο Δήμος εξέδωσε σειρά αδειών κατάληψης για το πανηγύρι της Αγίας Γλυκερίας-άνευ κληρώσεως, δείγματα των οποίων και μάλιστα πρωτότυπα υπάρχουν στη κατοχή μας. Σε επιμονή μας να ανοιχτεί η περιβόητη κάλπη, για να ελεγχθεί και από αντιπροσώπους μας η νομιμότητα των κλήρων οι διοικούντες του Δήμου Γαλατσίου, μας απείλησαν με έφοδο διμοιρίας Μ.Α.Τ. για να χτυπήσουν και εμάς και τα παιδιά μας τα οποία ήταν παρόντα στην υποτιθέμενη κλήρωση.
Επειδή για εμάς προέχει και δυνάμει των καταστατικών μας η προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας, κανείς δεν δικαιούται να μας εμπαίζει και να μοιράζει θέσεις προ της κλήρωσης κάτω από το τραπέζι για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγο.
Οι απειλές τύπου χούντα, ανήκουν σε άλλες εποχές.
Σημείωση:
Οι άδειες κατάληψης κοινόχρηστου χώρου εκδόθηκαν στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, οι οποίες σύμφωνα με τους διοικούντες του Δήμου, επιλέχτηκαν για να μας δείξουν πως στο Δήμο Γαλατσίου ισχύει ο Νόμος, ΄΄αποφασίζομεν και διαττάσομεν΄΄

Με τιμή και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη
Ευελπιστώντας τα δέοντα

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Του Συνδικάτου                                    Της Ομοσπονδίας
Μέλλος Σταμάτιος                                Καζιάνης Σωτήριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris