" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Οι καντίνες διαθέτουν ταμειακές προ 8 ετίας και το υπουργείο ακόμα δεν το γνωρίζει;

Όλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος αναδημοσιεύει τη ενημέρωση του υπουργείου το οποίο πιθανόν δεν γνωρίζει πως οι κάτοχοι καντίνας διαθέτουν ταμειακή μηχανή από το 2002(επί υπουργείας κ. Κίμωνα Κουλούρη)

Διαβάστε τι δημοσίευση:
Αποδείξεις υποχρεούνται να εκδίδουν από την 1η Ιουλίου τα περίπτερα, οι κινητές καντίνες, καθώς και όσοι πωλούν εφημερίδες, περιοδικά, κάρτες σταθερής τηλεφωνίας και κάρτες ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας.

Ταμειακές μηχανές μπαίνουν και στις λαϊκές αγορές αλλά από την 1η Οκτωβρίου, ύστερα από αίτημα του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Κατασκευαστών Ταμειακών Συστημάτων (Σ.Ε.Κ.Τ.) με το οποίο επικαλείται αδυναμία άμεσου εφοδιασμού των λαϊκών αγορών με φορητές ταμειακές μηχανές. Υπενθυμίζεται ότι πρατήρια υγρών καυσίμων κόβουν αποδείξεις από την 1η Απριλίου για τις πωλήσεις βενζίνης και πετρελαίου κίνησης. Αναλυτικά με αποφάσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου από 1η Ιουλίου επεκτείνεται ο λογιστικός προσδιορισμός εισοδημάτων και υποχρεώνονται να κόβουν αποδείξεις:
Οι επιτηδευματίες που διαθέτουν λιανικώς στο κοινό εφημερίδες, περιοδικά, κάρτες σταθερής τηλεφωνίας και κάρτες ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας.
Οι εκμεταλλευτές περιπτέρου και κινητής καντίνας.
Από την 1η Οκτωβρίου θα υποχρεούνται να κόβουν αποδείξεις οι πωλητές οπωρολαχανικών, νωπών αλιευμάτων και λοιπών αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές ή πλανοδίως, καθώς και ο αγρότης που πωλεί τα προϊόντα παραγωγής του από λαϊκές αγορές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris