" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

«Πονοκέφαλος» για το παζάρι της Λάρισας.

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στις τάξεις της δημοτικής αρχής ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του Παζαριού της Λάρισας που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, καθώς φέτος όλη η χώρα βρίσκεται υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Μπορεί το υπουργείο Ανάπτυξης να έχει ανάψει το «πράσινο» φως και να δίνει την δυνατότητα διεξαγωγής των εμποροπανηγύρεων σε όλη της Ελλάδα, όμως σε τοπικό επίπεδο ο προβληματισμός στο δήμο είναι εμφανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου Λαρισαίων παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων, του Προέδρου του Δ.Σ και των Αντιδημάρχων όπου στο τραπέζι μεταξύ άλλων θεμάτων  θα τεθεί και το ζήτημα του Παζαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συμμετέχοντες θα ζυγίσουν όλες τις εκδοχές, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Άλλωστε οι «ζυμώσεις» που αναμένονται να γίνουν σήμερα θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων όλες τις σκέψεις, αλλά και τις διαφοροποιήσεις που κινούνται στο σκεπτικό ακόμη και της αναβολής του Παζαριού για φέτος, μιας και η διαδικασία τήρησης αλλά και ελέγχου των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι μια δύσκολη εξίσωση.

Οι τελικές αποφάσεις πάντως που αναμένονται το επόμενο διάστημα, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το Παζάρι αποτελεί για την πόλη ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για πολλούς αιώνες, προσφέροντας σημαντικά έσοδα στο δήμο αλλά και προσελκύοντας χιλιάδες Λαρισαίους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris