" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΗΠΕΙΡΟΣ: Η Βήσσανη ετοιμάζει τα πανηγύρια της!

Οι περισσότεροι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Αδελφότητες τηρούν στάση αναμονής. Με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και την εξαιρετικά ρευστή κατάσταση με την πανδημία φαίνεται ότι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα δρώμενα αλλά και τα πανηγύρια του φετινού καλοκαιριού θα είναι λίγα.
Ανάμεσα στους πρώτους πάντως που επίσημα ανακοινώνουν ένα πλήρες πρόγραμμα πανηγυριού και πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι η Αδελφότητα Βήσσανης.

«Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά είναι επιτακτική η ανάγκη να επισκεφθούν οι απόδημοι Βησσανιώτες το χωριό… Η Βήσσανη μας περιμένει. Εμείς με τη σειρά μας σχεδιάζουμε και πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει κάτι έκτακτο για να μας ανατρέψει τον σχεδιασμό. Αδελφότητα, Κοινότητα και μόνιμοι κάτοικοι..».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι περισσότερες εκδηλώσεις θα γίνουν εντός του Αυγούστου.

Μεταξύ αυτών, στις 13 Αυγούστου μουσική εκδήλωση στην πλατεία και στις 14 Αυγούστου έναρξη του παραδοσιακού πανηγυριού το οποίο θα συνεχιστεί και στις 15 Αυγούστου.

Στις 19 Αυγούστου, μαζί με την Αδελφότητα του Αγίου Κοσμά θα γίνει η γιορτή της Βαλανιδιάς με προβατίνα πιλάφι και γλέντι ως το πρωί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris