" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Christmas bomb σε 15 ημέρες.

Βόμβα μεγατόνων, θα σκάσει σε 15 ημέρες.


Σε μεγάλο προαστιακό Δήμο της Αττικής , όλα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν το Μεγαλύτερο-μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό, που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Οι διοργανωτές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Δημοτική αρχή και μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε διάφορα σημεία του Χριστουγεννιάτικου χωριού θα υπάρχουν δωρεάν δράσεις για τα παιδιά όπως ζωγραφική, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών, και παραστάσεις παιδικών έργων από επαγγελματίες ηθοποιούς ενώ τον τόνο των Χριστουγέννων θα δίνουν οι καλικάντζαροι και τα ξωτικά που θα μοιράζουν δωρεάν γλυκίσματα στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Ένα μεγάλο ξύλινο σπιτάκι θα είναι τοποθετημένο στην είσοδο του χωριού ειδικά διαμορφωμένο από τον Αϊ Βασίλη που θα κάθετε στον θρόνο του και θα φωτογραφίζονται μαζί του μικροί και μεγάλη.

Επίσης θα υπάρξει και ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι όπου τα ξωτικά θα υποδέχονται τους μικρούς επισκέπτες για να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ Βασίλη.

Γνωστοί ηθοποιοί παιδικών έργων ντυμένοι καλικάντζαροι θα μοιράσουν χιλιάδες σοκολατάκια και μικροδώρα σε όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου δίνοντας χαρά σε όλα τα παιδιά.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα υπάρχει και ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 11 μέτρων το οποίο θα στολιστεί με 10.000 λαμπιόνια ενώ θα τοποθετηθεί και μια μεγάλη φάτνη 10 τ.μ

Τεχνητό χιόνι που θα δίνει το κλίμα των εορτών θα πέφτει κατά διαστήματα σε όλη την διαδρομή που θα κάνουν οι επισκέπτες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Η ζαχαρούπολη θα έχει την τιμητική της μιας που οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν τα γλυκά των Χριστουγέννων ενώ μια μικρή αγορά θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ψωνίσουν και τα δώρα των εορτών.

Λύσεις χαράς, Διασκέδασης αλλά και οικονομικών αγορών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris