" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κιλκίς:Μια Εμποροπανήγυρη....για τα πανηγύρια

Το ζήτημα της Εμποροπανήγυρης επανήλθε και πάλι στην ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Αυτήν τη φορά όχι από την αντιπολίτευση, ως είθισται, αλλά από τον ίδιο το δήμαρχο.
Ο κ.Σισμανίδης, παίρνοντας το λόγο πριν την συζήτηση  των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, έκανε αναφορά στο θέμα της Εμποροπανήγυρης του 2014. Μίλησε για φήμες και ψιθύρους που κυκλοφορούν  στην «πιάτσα» του Κιλκίς και που έχουν ως αντικείμενο τα πολύ μικρά έσοδα της φετινής διοργάνωσης.
Ο δήμαρχος ζήτησε απ’ οποιονδήποτε έχει κάποια στοιχεία που τεκμηριώνουν παρατυπίες ή ατασθαλίες, να τα καταθέσει δημοσίως και στη συνέχει η υπόθεση «θα πάρει το δρόμο της» προκειμένου να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον.
Προχώρησε μάλιστα σε μια πρόταση για τη διοργάνωση των μελλοντικών Εμποροπανηγύρεων: Θα συσταθεί ειδική επιτροπή ελέγχου των εσόδων από τους εκθέτες. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από δύο υπηρεσιακούς παράγοντες κι από έναν εκπρόσωπο των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων. Πρόθεση της δημοτικής αρχής, όπως είπε ο κ.Σισμανίδης, είναι η προεδρία της επιτροπής να ανατεθεί στον εκπρόσωπο της μείζονος μειοψηφίας.
Στο θέμα έκανε αναφορά ο δημ. σύμβουλος κ. Κ.Ζώτος υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος, χωρίς να περιέλθει  όλο το χώρο της Εμπροπανήγυρης, μέτρησε 180 πάγκους εκθετών-εμπόρων. Η τοποθέτηση του κ. Ζώτου έμεινε ασχολίαστη.
Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris