" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Παρόν στις εξελίξεις δηλώνει το Συνδικάτο μικροπωλητών.

Παρόν στις εξελίξεις δηλώνει το Συνδικάτο μικροπωλητών.

Μετά την μαζική ανταπόκριση και εμπιστοσύνη εκατοντάδων συναδέλφων προς το πρόσωπό μας, το Συνδικάτο μας, δέσμιο στις υποχρεώσεις και αρχές του έχει προχωρήσει σε σωρεία αιτημάτων για μείωση της τιμής, στη χρήση κοινόχρηστων χώρων (τιμή συμμετοχής σε Εμποροπανηγύρεις) σε Δήμους όπου το τέλος παραμένει υψηλό με αποτέλεσμα πολλές διοικήσεις καθώς και δημοτικά συμβούλια ανταποκρίθηκαν άμεσα με μειώσεις που σε αρκετούς Δήμους αγγίζουν το ποσό της τάξης του 30%.
Μετά το Δήμο Πειραιά, το Δήμο Ζωγράφου, το Δήμο Μαρκοπούλου, το Δήμο Αγίων Αναργύρων κ.τ.λ. ευνόητο είναι πως η προσπάθειά μας αυτή θα ευοδωθεί, σε Δήμους όπου παρατηρείται υψηλό το τίμημα, παρά τη κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας και κατ΄επέκταση το ίδιο το επάγγελμά μας.
Αξιόλογα στελέχη μας καθημερινά αγωνίζονται και πρωτοστατούν σε υγιείς βάσεις διαλόγου και επίλυσης των προβλημάτων που μας απασχολούν, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ένας αγώνας διαρκής και επίπονος που όμως αργά αλλά σταθερά μας δικαιώνει.
Ο Φορέας μας παραμένει ανοιχτός σε κάθε πρόταση η οποία θα βασίζεται, στους κανόνες που διέπουν το Καταστατικό μας και τις αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris