" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πετάξτε τις ταμειακές στα σκουπίδια. Νομιμοποίηση του παρεμπορίου, από τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας.


Στη συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, άναψε φωτιές, προαναγγέλλοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τη νομιμοποίηση του παρεμπορίου, προκαλώντας αίσθηση και έντονες αντιδράσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τι πιστεύει ότι είναι απλό να λυθεί στην καθημερινότητα της πόλης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει πως «η χωροθέτηση του σημερινού παρεμπορίου σε ελεγχόμενες συνθήκες και σημεία, εισπράττοντας ένα ανταποδοτικό τέλος μπορεί να γίνει εύκολα».

Η δήλωσή του αυτή άναψε φωτιές στην Κουμουνδούρου, καθώς η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την προκλητική του θέση.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στο  "σχέδιο", όπως το χαρακτήρισε, του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας, έκανε λόγο για αδιανόητη δήλωση.
«Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι διαμερισματικός σύμβουλος μόνο των Εξαρχείων. Μετά την ανεπίτρεπτη ανάρτησή του "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" το Δεκέμβριο του 2008, την ώρα που καίγονταν τα μαγαζιά της Αθήνας, προχώρησε τώρα και στην αδιανόητη δήλωση περί νομιμοποίησης του παρεμπορίου», τόνισε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε αν «αυτό είναι το σχέδιο του κ. Σακελλαρίδη για την ασφάλεια των Αθηναίων και τη στήριξη των εμπόρων της;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris