" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: ερμηνεύουν κατά του λαβείν.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
(07-08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013)
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Συνδικάτου μας, λόγω της αναδουλειάς, υπήρξε αίτημα κάποιων συναδέλφων για παράταση της πανήγυρης και την επομένη αυτής δηλ. την 09η του μηνός Νοεμβρίου.
Ο Δήμος σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρέπεμψε τους συνάδελφους στον ιερέα του ιερού ναού Παμμεγιστών Ταξιαρχών Κορυδαλλού για θετική  γνωμάτευση για παράταση της πανήγυρης για για ακόμα μια(1) ημέρα.
Κατόπιν συνάντησης συνάδελφων με τον ιερέα του ιερού ναού και της επιτροπής αυτού και παρά την θετική γνωμοδότηση κάποιοι έκρυψαν το εν λόγω έγγραφο αποσκοπώντας στην μη παράταση  της λειτουργίας   για λόγου τους οποίους πιθανώς οι ίδιοι και μόνο αυτοί γνωρίζουν.
Για ενημέρωση των μελών μας και προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών, ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους πως εάν υποπέσει στα χέρια μας το σχετικό έγγραφο έγκρισης του αιτήματος των συνάδελφων για παράταση της πανήγυρης , αυτό θα αποτελέσει σοβαρό υλικό εναντίωσης του Φορέα μας κατά όλων αυτών, οι οποίοι για  ιδίον και μόνο όφελος, ερμηνεύουν τας γραφάς  κατά του  λαβείν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris