Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣ: Αποδέκτες σύμφωνα με Απόφαση
Αριθ. Πρωτ. εξερχ. 88/31-10-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.   Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της πανήγυρης του Αγίου Δημητρίου στους Αμπελοκήπους Αθηνών κατά τις 25 και 26 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος, ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο, το οποίο εκπροσωπεύει χιλιάδες έννομους βιοπαλαιστές, οφείλει να εκφράσει τα θερμότατα συγχαρητήρια,

στην Αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Αστυνόμο Β΄ Χριστίνα ΕΥΣΤΑΤΟΓΛΟΥ και σε όλους τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στα μέτρα τάξεως, για την άμεση ανταπόκριση, άψογη στάση, συμπεριφορά και επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, δίδοντας άμεσες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις, κυρίως, στην αποτελεσματικότατη αντιμετώπιση του παραεμπορίου και την ομαλή διεξαγωγή της πανήγυρης δημιουργώντας, έτσι, τα πλέον ευμενή σχόλια των μελών μας και των καταναλωτών,
στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και των Αστυνομικών που έλαβαν μέρος στα μέτρα τροχαίας για τους ίδιους προαναφερόμενους λόγους, όσον αφορά την ομαλή κίνηση της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών καταναλωτών και προσκυνητών,
στον Πρόεδρο, στον Γενικό Γραμματέα και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου για τον επαγγελματισμό, την αδιάκοπη παρουσία και συνεχή συνδρομή για την τήρηση της νομιμότητας, την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της πανήγυρης και των συμφερόντων των μελών μας, και τέλος
στα ακούραστα μέλη του Συνδικάτου για την κατανόηση, την επίδειξη επαγγελματικής συμπεριφοράς, την άμεση συνεργασία και την επίδειξη παραδειγματισμού για νομιμότητα, τηρώντας όλα τα νόμιμα παραστατικά έγγραφα και ταμειακές μηχανές.
2.   Τα προαναγραφόμενα, δέον όπως, ανακοινωθούν αρμοδίως, και μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και του συνδικαλιστικού οργάνου της εφημερίδας «Ο ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ», στο Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ως επίσης, τεθούν υπόψη των Μελών του Συνδικάτου κατά την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
3.   Τέλος, εκφράζουμε την ευχή και επιθυμία όπως, παρόμοιες συμπεριφορές από όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Φορείς, Αρχές και Μέλη, παρουσιασθούν στο μέλλον για την απρόσκοπτη και νόμιμη διεξαγωγή πανηγυρικών εκδηλώσεων.