" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:Βόλτα στο παζάρι.

Κοινή επίσκεψη στο χώρο της εμποροπανήγυρης της Καρδίτσας πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 20/10 ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαλός μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Β. Παππά, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Χρ. Πρίτσα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Σωτ. Γούλα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί η τήρηση των αυστηρών κανόνων που έχουν τεθεί από το Δήμο, προκειμένου στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης να βρίσκονται μόνο νόμιμοι εκθέτες,  δηλαδή επαγγελματίες που κατέχουν σχετική άδεια και ταυτόχρονα δίνουν αποδείξεις μέσω ταμειακής μηχανής.

Ο Δήμος Καρδίτσας έχει ορίσει αρμόδια Επιτροπή καθημερινής εποπτείας του χώρου της εμποροπανήγυρης, ώστε να διασφαλίζεται πλήρως το ωράριο λειτουργίας και η νομιμότητα.

Παράλληλα έχει ζητήσει τη συνδρομή τόσο την Δ.Ο.Υ., όσο και της Αστυνομικής Δ/νσης για την τήρηση της τάξης και η πάταξη του παραεμπορίου τόσο στο χώρο της εμποροπανήγυρης, όσο και στο κέντρο της πόλης, ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του εμπορικού κόσμου, κάτι που για τον Δήμο, το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας αποτελεί κοινό στόχο.

Στα θετικά της φετινής εμποροπανήγυρης καταγράφηκε επίσης η παρουσία αυξημένου αριθμού Καρδιτσιωτών εκθετών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική αγορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris