" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πλήθος κόσμου στην 7η «Γιορτή Καστάνου» στην Καστανιά Τρικάλων

Ανάρπαστα έγιναν σήμερα στην Καστανιά Τρικάλων, κάστανα, τραχανάς, πίτες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα όπως τσάι, μήλα και γλυκά του κουταλιού.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr εκατοντάδες ντόπιοι και επισκέπτες, βρέθηκαν στην 7η «Γιορτή Καστάνου», που διοργάνωσε στην τοποθεσία «Γκούρα» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς.

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, το πλήθος, απόλαυσε και το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, για το οποίο φρόντισαν Ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου, καθώς και τα Χορευτικά Τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Βλαχάβας («Παπαθύμιος Βλαχάβας»), Διάβας, Θεόπετρας, Κρανιάς, Λογγά, Ξηρόκαμπου και η χορευτική ομάδα Γυναικών Σαρακίνας.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Τσίγκας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Καλαμπάκας και Εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris