" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

5 συλλήψεις έξω από την ΑΣΟΕΕ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Πέντε συλλήψεις αλλοδαπών παρεμπόρων  έξω από την ΑΣΟΕΕ
Πέντε αλλοδαποί  παρέμποροι, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, η οποία έγινε σήμερα το πρωί, στην οδό Πατησίων, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Κατά την επιχείρηση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Πέντε συλλήψεις παρεμπόρων ν έξω από την ΑΣΟΕΕ
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων του «Ξένιου Δία», των κλιμακίων καταπολέμησης του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.
Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στο πεζοδρόμιο, εξωτερικά του Πανεπιστημίου, όπου οι αλλοδαποί παρέμποροι, είχαν εναποθέσει απομιμητικά προϊόντα καθώς και άλλα είδη παρεμπορίου. Στο σημείο συνελήφθη ένας αλλοδαπός παρέμπορας.

Οι υπόλοιποι παρέμποροι, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη, επιτέθηκαν στους πρώτους αστυνομικούς που προσέγγισαν τον εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια κατέφυγαν σε εσωτερικό χώρο - προαύλιο του Πανεπιστημίου.
Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και συνέλαβαν τέσσερις από αυτούς, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν.
Πέντε συλλήψεις μικροπωλητών έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επί της οδού Αντωνιάδου εντοπίστηκε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, γεμάτο με προϊόντα παρεμπορίου, με τα οποία εφοδιάζονταν οι παρέμποροι

Στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου, όπως ενδεικτικά 2.120 πακέτα λαθραία τσιγάρα, 281 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, αθλητικά παπούτσια, γυαλιά, ρολόγια κλπ. Η καταμέτρηση των ειδών συνεχίζεται.
Πέντε συλλήψεις μικροπωλητών έξω από την ΑΣΟΕΕ
Πέντε συλλήψεις μικροπωλητών έξω από την ΑΣΟΕΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris