" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΚΑΠ: Gucci, Seiko, Αnna Ritsi, ΒΜW, Mercedes, Giochi Perziosi κλπ


Πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ συνολικά, και κατάσχεση πλήθους  προϊόντων («μαϊμού), ήταν το αποτέλεσμα ευρείας επιχείρησης... για την πάταξη τού παρεμπορίου, που έγινε σήμερα σε ένα κατάστημα και μία αποθήκη, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σοφοκλέους. 

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ελέγχων του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, υπό το συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), με την ενεργό συμμετοχή των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων και την κάλυψη τής Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο κατάστημα εντοπίστηκαν ρολόγια, παιχνίδια, μπρελόκ, κολόνιες, προϊόντα παραποίησης ή απομίμησης γνωστών επώνυμων σημάτων (Gucci, Seiko, Αnna Ritsi, ΒΜW, Mercedes, Giochi Perziosi κλπ). Επιτόπου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν πάνω από 600 ρολόγια, 100 κολόνιες, 400 παιχνίδια και 500 μπρελόκ. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Στη δεύτερη αποθήκη έγινε έλεγχος και βρέθηκαν 14 μεγάλες κούτες με 1.300 συσκευασίες ηλεκτρονικών τσιγάρων, χωρίς συνοδευτικά έγγραφα και πιστοποιητικά ασφαλείας. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν στην κατάσχεσή τους και τα μετέφεραν σε χώρο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων. Επίσης, επιβλήθηκε στον υπεύθυνο της αποθήκης πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Το ΣΥΚΑΠ, όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, συνεχίζει τις επιχειρήσεις προς κάθε κατεύθυνση και υπενθυμίζεται ότι η συνδρομή των πολιτών, μέσα από καταγγελίες στην τηλεφωνική γραμμή 1520, είναι πολύτιμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris