" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Στήριξη από τους έλληνες εμπόρους ζητά ο Β. Κορκίδης


Με αφορμή τις εκλογές της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) στις 2 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο», Βασίλης Κορκίδης, καλεί τους Έλληνες εμπόρους να σταθούν δυναμικά δίπλα στη Συνομοσπονδία και να συμβάλουν στην προσπάθειά της.
Τονίζει πως τις δύσκολες ώρες οι Έλληνες έμποροι οφείλουν να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί, να διαφυλάξουν την επαγγελματική τους συνοχή και να πράξουν ότι είναι δυνατόν για να μην διαρραγεί η συνοχή της ελληνικής μεσαίας τάξης.

Συμπληρώνει επίσης ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η προεκλογική περίοδος να επηρεάσει στο παραμικρό τη λειτουργία και τις διεκδικητικές προσπάθειες της Συνομοσπονδίας, αφού τα προβλήματα του κλάδου είναι τεράστια και καθημερινά, ενώ απαιτούν εγρήγορση και συνεχή παρακολούθηση.

Μεταξύ άλλων αναφέρει επίσης πως: «Έχοντας πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και την εμπειρία των ευθυνών που απορρέουν από τη θέση του Πρόεδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, θα θεωρήσω ιδιαίτερη τιμή να έχω την αποδοχή και την στήριξή σας να συνεχίσω την προσπάθεια που έχω ξεκινήσει.

Χρειάζομαι όμως την συμμετοχή και την βοήθεια όλων σας, ώστε να αντιμετωπίσουμε ως κλάδος μια περίοδο με σειρά από τεράστιες προκλήσεις για το μέλλον της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης.

Είναι πίστη μου ότι ενωμένο το ελληνικό εμπόριο μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει και γι’ αυτόν το λόγο με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους, από όλη την Ελλάδα, δημιουργήσαμε ένα νέο, διευρυμένο, ενιαίο συνδυασμό με την ονομασία «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο».

Παραμερίζοντας έτσι έμπρακτα κάθε πολιτική, κομματική και προσωπική τοποθέτηση επιλέξαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε μαζί για το μέλλον του ελληνικού εμπορίου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris