" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στο κυνήγι πήραν σε λαϊκή αγορά υποψήφιο βουλευτή του ΛΑΟΣ

Εντύπωση προκάλεσε, τόσο στους κατοίκους όσο και στους μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς του Μακροχωρίου ο μέγιστος βαθμός υπεροψίας υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ όταν μικροπωλητής δεν δέχθηκε να του αφήσει ψηφοδέλτιο στον πάγκο εργασίας του. Συγκεκριμένα, την…

περασμένη Παρασκευή, και κατά την διάρκεια ωρών εργασίας της λαϊκής αγοράς του Μακροχωρίου, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο της λαϊκής αγοράς λόγω προεκλογικής εκστρατείας απείλησε με αφαίρεση της αδείας του μικροπωλητή διότι ο εν λόγω μικροπωλητής δεν δέχθηκε στον χώρο εργασίας του διαφημιστικά προεκλογικά φυλλάδια.

Ο υποψήφιος βουλευτής, βλέποντας τον μικροπωλητή να παίρνει το φυλλάδιο από τον χώρο του πάγκου του, όπου είχε την πραμάτεια του, και να το πετάει, με επιβλητικό ύφος και περίσσια υπεροψία απείλησε τον μικροπωλητή ότι απο της 7 Μαϊου θα ψάχνει να βρει της άδειά του. Θεωρεί τόσο βέβαια την εκλογή του ως βουλευτής που έφτασε στο σημείο να απειλήσει με αφαίρεση αδείας.

Βέβαια το παραπάνω περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε απο τους περαστικούς πόσο μάλλον βέβαια απο ομάδα μικροπωλητών που…πήραν στο (κυνήγι) τον εν λόγω υποψήφιο βουλευτή.
epikairos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris