ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Πρότυπη αγορά βιολογικών προϊόντων και παλαιών αντικειμένων.

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
2 ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ:
Η πρότυπη αγορά βιολογικών προϊόντων θα λειτουργεί μία Δευτέρα κάθε μήνα, ενώ η υπαίθρια αγορά παλαιών αντικειμένων μία Κυριακή κάθε μήνα. Οι άδειες και για τις δύο υπαίθριες αγορές προβλέπουν τη συμμετοχή 40 επαγγελματιών που θα προωθούν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφους πάγκους-καροτσάκια, ενώ θα φροντίζουν οι ίδιοι για την καθαριότητα του χώρου. Η λειτουργία των δύο αγορών αποφασίστηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέα Κουράκη και σχετικά αιτήματα της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας και του Σωματείου Παλαιοπωλών-Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης. Επίσης, εγκρίθηκε πρόταση της 5ης δημοτικής κοινότητας για τη λειτουργία πρότυπης αγοράς βιολογικών προϊόντων, μία φορά τον μήνα, στην περιοχή Χαριλάου (όπισθεν του γηπέδου).