ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΧΩΡΑΣ

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ NAYΠAKTOY

ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ EΩΣ 01 NOEMBΡIOY 2018
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 05:00 μ.μ. ΤΗΛ 210- 85 47 920 ''

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Πρότυπη αγορά βιολογικών προϊόντων και παλαιών αντικειμένων.

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
2 ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ:
Η πρότυπη αγορά βιολογικών προϊόντων θα λειτουργεί μία Δευτέρα κάθε μήνα, ενώ η υπαίθρια αγορά παλαιών αντικειμένων μία Κυριακή κάθε μήνα. Οι άδειες και για τις δύο υπαίθριες αγορές προβλέπουν τη συμμετοχή 40 επαγγελματιών που θα προωθούν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφους πάγκους-καροτσάκια, ενώ θα φροντίζουν οι ίδιοι για την καθαριότητα του χώρου. Η λειτουργία των δύο αγορών αποφασίστηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέα Κουράκη και σχετικά αιτήματα της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας και του Σωματείου Παλαιοπωλών-Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης. Επίσης, εγκρίθηκε πρόταση της 5ης δημοτικής κοινότητας για τη λειτουργία πρότυπης αγοράς βιολογικών προϊόντων, μία φορά τον μήνα, στην περιοχή Χαριλάου (όπισθεν του γηπέδου).