ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Στρεφίου δρώμενα.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής πραγματοποιήθηκαν από την δημοτική αρχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, τα εγκαίνια για την φετινή λειτουργία της εμποροπανήγυρης Στρεφίου.
Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Καφύρας, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Κοτζιάς και εκπρόσωπος των μικροπωλητών.
Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε πως το πανηγύρι στο Στρέφι εδώ και μια 25ετεία παίζει σημαντικό ρόλο για το χωριό, την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και για τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Η ιστορία του είναι πλούσια, όπως πλούσιο είπε είναι και το μέλλον του. Το χαρακτήρισε δε ως εμπορικό θεσμό του νομού Ηλείας και όχι μόνο, με δυνατότητες βελτίωσης.
Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με δείπνο που παρέθεσε ο δήμος στους παρευρισκόμενους που συνοδεύτηκε από το χορευτικό του Χορευτικού Συλλόγου Κουμανίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris