ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στον ΚΟΥΒΑΡΑ (ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ )

ΑΠΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 έως 13 ΓΕΝΑΡΗ 2019
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 05:00 μ.μ. ΤΗΛ 210- 85 47 920 ''

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Κοζάνη:Πάταξη εφ΄όλης της ύλης.

Ξεκίνησε τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 η ετήσια εμποροπανήγυρη στην Κοζάνη, το γνωστό «Νιάημερο» και τελείωσε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Για την καλύτερη διοργάνωση της φετινής εμποροπανήγυρης η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να μην επιτρέπει σε κανένα σημείο επί της Μοναστηρίου, στον κεντρικό άξονα στην είσοδο και έξοδο της πόλης, η τοποθέτηση πάγκων, ενώ έχει διαμορφωθεί ο εσωτερικός χώρος ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μικροπωλητές.
Στόχος επίσης ήταν η «πάταξη του παραεμπορίου», καθώς δε επετράπη σε κανέναν άνευ άδειας να τοποθετήσει τα προϊόντα του με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντεγκλήσεις μς αλλοδαπούς παραέμπορους οι οποίοι προσπαθούσαν αν μη τι άλλο να εκθέσουν παραποιημένα εμπορεύματα.
Εύσημα αξίζουν στη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου,  Παναγιώτη Αποστολίδη, σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων μας.