" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κατά της κλήρωσης στην Καλαμάτα

Επεισοδειακή διεξήχθη η χτεσινή συνεδρίαση(21-01) της 5μελούς επιτροπής στο Δήμο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την διευθέτηση των θέσεων εργασίας για το πανηγύρι της Υπαπαντής, που λαμβάνει χώρα στις 01 και 02 Φεβρουαρίου
Η Συνεδρίαση ξεκίνησε στις 18:30 μ.μ., αλλά η επιτροπή δέχτηκε πλήθος ενστάσεων κατά του τρόπου διευθέτησης των θέσεων εργασίας(κλήρωση -πολλές καταθέσεις δικαιολογητικών από μεμονομένα άτομα) από αντιπροσωπεία και των δυο δευτεροβάθμιων οργανώσεων που δραστηροποιούνται στο χώρο μας. Του Συνδικάτου Σωματείων Υπαιθρίων Πωλητών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Πωλητών Ελλάδος.
Το αποτέλεσμα της έντασης προκάλεσε την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης  αλλά και την υποχρεωτική ακύρωση της Συνεδρίασης και ορισμό νέας την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ.
Οι αντιπροσωπείες και των δυο Φορέων συναντήθηκαν αμέσως μετά με το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα παρουσία της διεύθυνσης δημοτικών προσόδων και των αντιδημάρχων της πόλης και αποφασίστηκε, όπως δυο  εκπρόσωποί μας ένας από το Συνδικάτο και ένας από την Ομοσπονδία κάνουν διαλογή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων συναδέλφων παρουσία της διεύθυνσης δημοτικών προσόδων προς αποφυγή συμμετοχής ατόμων που δεν έχουν το δικαίωμα
 Το μόνο βέβαιο είναι ότι συνεχίζουν οι συνάδελφοι να υπογράφουν στο βιβλίο πρακτικών που συντάχτηκε με σκοπό την ακύρωση της κλήρωσης και αναμένονται πολλοί περισσότεροι να δώσουν δυναμικό παρόν την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris