" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωση Δήμου Καλαμάτας για την Υπαπαντή

Ανακοίνωση Δήμου Καλαμάτας για το Πανηγύρι στις 01 και 02 Φεβρουαρίου


Ο Δήμος Καλαμάτας γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους για χορήγηση άδειας χρήσης χώρου στην εμποροπανήγυρη της θρησκευτικής εορτής της «Υπαπαντής του Σωτήρος» ότι η διάρκεια του πανηγυριού καθορίζεται σε δύο (2) ημέρες (1 και 2 Φεβρουαρίου 2010) και ο χαρακτήρας του θα είναι  κυρίως παραδοσιακός με είδη όπως  ξυλόγλυπτα, κοσμήματα, χειροτεχνήματα, γλυκίσματα και ποτά, είδη θρησκευτικής λατρείας, παραδοσιακά είδη οικιακής χρήσεως, παλαιά έπιπλα και αντικείμενα κ.λ.π., τα οποία ασχέτως του τρόπου και του χρόνου παρασκευής ή κατασκευής τους παραπέμπουν στο τρόπο ζωής μιας παλαιότερης εποχής.
Τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων είναι για την Α’ ζώνη 120,00 € ανά τρέχον μέτρο και για την Β’ ζώνη 100,00 € ανά τρέχον μέτρο.
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να εκδοθεί άδεια χρήσης χώρου είναι τα εξής :
Α. Αίτηση του ενδιαφερόμενου με τον αριθμό θέσεων.
Β. Φωτοαντίγραφο επικυρωμένο της άδειας που κατέχουν για συμμετοχή τους σε υπαίθριες αγορές, σε κυριακάτικες και λαϊκές αγορές, καθώς και άσκησης υπαίθριου εμπορίου (στάσιμο-πλανόδιο), και για τους λοιπούς εμπόρους φωτοαντίγραφο επικυρωμένο της άδειας άσκησης επιτηδευματία από την αρμόδια ΔΟΥ.
Γ. Εκκαθαριστικό ΔΟΥ προηγούμενου έτους.
Η κλήρωση των θέσεων τοποθέτησης καθώς και των εγκρίσεων για χορήγηση άδειας θα γίνει με δημόσια κλήρωση που θα διενεργηθεί από πενταμελή επιτροπή που ορίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21-1-2010 ημέρα Πέμπτη.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών η 15/01/2010, ημέρα Παρασκευή.

Template Design by Psykos Dimitris