" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

H Λούκα Κατσέλη βολτάρει στα μαγαζιά


Λούκα Κατσέλη: Καλύτερες μέρες από την άνοιξη του 2010

Τον Ιανουάριο θα περάσουν στη Βουλή τα μέτρα ρευστότητας που θα τονώσουν την αγορά ανέφερε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη, στη σημερινή της βόλτα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας...
Στη διάρκεια της επίσκεψης της στα καταστήματα της οδού Ερμού, συνοδευόμενη από το γενικό γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό, η υπουργός ανέφερε στους δημοσιογράφους πως οι καιροί είναι δύσκολοι και για αυτό έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα εργαλεία που έχει διαθέσιμα το υπουργείο.
Παρόλα αυτά, τόνισε πως προσβλέπει σε καλύτερες μέρες από την άνοιξη του 2010 όπου και τα μέτρα τόνωσης της αγοράς και της ρευστότητας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.
Συγκεκριμένα ανέφερε "Είμαστε κοντά στον κόσμο της αγοράς, τους εργαζόμενους και τους εργοδότες, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναθερμανθεί η οικονομία, να τονωθεί η αγορά και το 2010 να είναι ένας καλύτερος χρόνος για όλους". Τέλος παρότρυνε τους καταναλωτές να παίρνουν πάντα και να κρατάνε τις αποδείξεις για τις αγορές που πραγματοποιούν καθώς "είναι ένα καλό μέτρο για όλους".
Αναδημοσίευση από troktiko
Sημείωση ιστοσελίδας μας:
Η κ. υπουργός πότε θα καταλάβει ότι μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, αποτελεί και ο κλάδος μας;
Θα κάνει ποτέ καμιά βόλτα σε κάποιο παζάρι;
Οχι, τίποτα άλλο, να δεί το σφιγμό της αγοράς!
Εμείς είμαστε Κουβαρά μέχρι τις 06 Γενάρη του 2010!!

Template Design by Psykos Dimitris