" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Τους αφήνουν χύμα...αντί να τους φυλάνε

Αναδημοσίευση από ΄΄Δημοτικό Σαφάρι΄΄ blogspot
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Τους άφησε στο έλεος του θεού ενώ πλήρωσαν τα 700€ στο Δήμο Ρέντη

Στο έλεος του θεού βρίσκονται από την πρώτη κιόλας μέρα της έναρξης της Χριστουγεννιάτικης αγοράς που διοργανώνει ο δήμος Ρέντη έναντι allou fan park.


Για πρώτη φορά φέτος ο δήμος διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη αγορά μιας που τα προηγούμενα χρόνια την διοργάνωση την είχε το τοπικό Σωματείο Μικροπωλητών Ρέντη ο ΄Αγ.Ιωάννης΄ και αντί ο δήμος να έχει ηλεκτρολόγο υπηρεσίας κατά τις ώρες λειτουργίας της αγοράς όλοι είναι άφαντοι και οι Μικροπωλητές είναι σε απόγνωση μιας που υπάρχει πτώση τις κεντρικής ασφάλειας του ρολογιού και δεν είναι κανείς εκεί να την επιδιορθώσει ενώ ο δήμος έχει είσπραξη κανονικά τα χρήματα από τους μικροπωλητές και έτσι δεν μπορούν να εργαστούν.

Η Αντιπρόεδρος του τοπικού σωματείου Ρέντη, Ηλιοπούλου Ελένη σε επικοινωνία μας δήλωσε:
Μάλλον ο κ. δήμαρχος θεωρούσε εύκολο μια τέτοια διοργάνωση και γι αυτό έκρινε σκόπιμο να μην μας ζητηθεί να πούμε τα υπέρ και τα κατά της διοργάνωσης, ευελπιστούμε από αύριο υπάρχει ηλεκτρολόγος υπηρεσίας από τον δήμο μιας που οι καλές ημέρες για δουλειά είναι μόνο τα Σαββατοκύριακα.
Eπίσης ο χώρος δεν μπορεί να περιφρουρηθεί από τον έναν ιδιωτικό φύλακα που έχει τοποθετηθεί από τον δήμο και το παραεμπόριο οργιάζει.
Καλούμε τον δήμαρχο Ρέντη να μας προστατέψει άμεσα τους παραέμπορους και να μας παρέχει ασφαλές συνθήκες εργασίας μιας και που τα 700€ ανά περίπτερο που καταβάλαμε δεν είναι λίγα την ώρα που μπορεί να έρθει ακριβός δίπλας μας και να πουλάει χωρείς να έχει πληρώσει πουθενά
Το Σωματείο μας είχε όταν διοργάνωνε την αγορά 3 ημερήσιους φύλακες και 3 βραδύνους και ηλεκτρολόγο υπηρεσίας κατά την διάρκεια της λειτουργίας της αγοράς

Template Design by Psykos Dimitris