" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η φαντασία της ΒΕΑ οργιάζει

Η φαντασία οργιάζει.
Να καταργηθούν τα βιοτεχνικά εμπορεύματα από το υπαίθριο εμπόριο ζητούν οι κύριοι της ΒΕΑ για να έχουν το μονοπώλιο πώλησης, αγνοώντας την νομιμότητα του επαγγέλματός μας.

Αντιπροτείνουμε να καταργηθούν τα καταστήματα εμπορίας βιοτεχνικών ειδών μιας και όπως λένε οι ΒΕΑτες υπάρχει αδυναμία συνύπαρξης.
Στην Ευρώπη υπάρχει απελευθέρωση των επαγγελμάτων.
Εδώ ζητούν για πάρτη τους την αγορά.

Διαβάστε τους:
Πηγή:Enet.gr
ΒΕΑ: Απαγορεύστε το πλανόδιο εμπόριο βιοτεχνικών προϊόντων
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)
Την άμεση απαγόρευση της εμπορίας βιοτεχνικών προϊόντων στο υπαίθριο εμπόριο ζητάει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας (ΒΕΑ) με έγγραφό του προς την υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.
Σύμφωνα με το ΒΕΑ, το σύστημα που εφαρμόζεται σήμερα για το παρεμπόριο κρίνεται αναποτελεσματικό καθώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί και “τα δε κλιμάκια ελέγχου λαϊκών αγορών και υπαιθρίου εμπορίου ΚΕΛΑΥΕ που έχουν συσταθεί δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στον ρόλο τους”.
Συνεχίζοντας, το ΒΕΑ υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για συνύπραξη υπαίθριας και στεγασμένης εμπορίας βιοτεχνικών προϊόντων και κρίνει επιβεβλημένη την άμεση παύση εμπορίας βιοτεχνικών προϊόντων στο υπαίθριο εμπόριο.
Ακόμα ζητάει από την υπουργό να εκθέσει τις προτάσεις του κατά τη διαδικασία προετοιμασίας νέου νόμου για το υπαίθριο εμπόριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris