" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο 6ος Μύλος των ξωτικών… ξεκίνησε!

Ο 6ος Μύλος των ξωτικών… ξεκίνησε! 
Παρότι αυτήν την περίοδο όλοι προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, στον Δήμο Τρικκαίων άρχισαν οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα. Τον εξαιρετικό Μύλο των ξωτικών, τη διοργάνωση που για έκτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί τον πόλο έξης για μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, δόθηκε η εκκίνηση, ώστε η δημιουργική ομάδα να προετοιμάσει τη μεγάλη γιορτή. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε τη δημιουργική ομάδα στον χώρο του μύλου Ματσόπουλου, που, πλέον, αποτελεί τη μεγάλη πηγή έμπνευσης και το σημείο αναφοράς για τη γιορτή.

Ετσι φέτος, έχοντας ολοκληρωθεί οι εργασίες μετατροπής του μύλου, σε βιομηχανικό μουσείο, τα ξωτικά θα έχουν πολλή δουλειά…

Η φετινή διοργάνωση συνδυάζει το μεγαλύτερο βιομηχανικό μουσείο αγροτικού χαρακτήρα στη χώρα, με το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στη χώρα.

Για αυτόν τον λόγο, τα ξωτικά αποφάσισαν να αποκαλύψουν ένα από τα μυστικά τους: Δημιουργείται ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 150 χρόνια μορφών ενέργειας: υδροκίνηση, ηλεκτροκίνηση, αιολική ενέργεια, φωτοβολταϊκά…!

Το πρόγραμμα αυτό, μαζί με τα παιχνίδια, τις πάμπολλες δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, τον συνδυασμό μάθησης και χαράς, θα είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού Μύλου των ξωτικών. Η αγαπημένη γιορτή του ενός εκατομμύριου επισκεπτών, κρύβει πολλά μυστικά… και μας καλεί να τα ανακαλύψουμε…

Εξάλλου, ήδη στελέχη της e-trikala με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Κωτούλα, πραγματοποίησαν ταξίδια στο εξωτερικό για να είναι έτοιμα τα καλύτερα παιχνίδια… ήδη έγιναν συζητήσεις για το κύριο θέμα του φετινού Μύλου… ήδη άρχισαν οι μελέτες για τις εκπλήξεις και τις νέες δράσεις.

Δράσεις, που θα αναδεικνύουν και θα συνδυάζουν, τον μύλο ως βιομηχανικό χώρο – μοναδικό στην Ελλάδα – με τον Μύλο ως… πεδίο δράσης των αγαπημένων μας ξωτικών!

Κι όλα αυτά, επειδή το χαμόγελο των παιδιών ήταν και παραμένει ο μοναδικός στόχος για τη διοργάνωση της χαράς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris