" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Απόλυτα πετυχημένη γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι

Ούτε ο καιρός δεν κατάφερε να χαλάσει την γιορτή κερασιού στο Ροδοχώρι , καθώς τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου υ είχανε ετοιμάσει τον χώρο μέσα στο συσκευαστήριο του ΑΣ Ροδοχωρίου, κι έτσι παρόλα τα απρόοπτα η γιορτή πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Την Παρασκευή, Ο Κώστας Θεοδοσιάδης και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινα μέχρι τις πρωινές ώρες.
Εξαιρετικά ήταν τα χορευτικά τμήματα Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης και μεγάλο χορευτικό Ροδοχωρίου που μάγεψαν με τις χορευτικές τους φιγούρες, στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν ο Σταύρος Πουλτίδης.
Το παρόν στην πρώτη μέρα της εκδήλωσης έδωσαν ο Διοικητής του Β’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τόπης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας Πυραγός Νίκος Παλαμούτης, ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, ο Αντιδήμαρχοι Μανόλης Βαδόλας, Παναγιώτης Μαραντίδης, Γιώργος Βασιλείου, τα μέλη του ΔΣ Νάουσας Νόπη Τσαγκαλίδου, Παύλος Αδαμίδης, Κώστας Παπαδόπουλος πρόεδρος ΔΕΥΑΝ, Γιώργος Ηλίας Πρόεδρος ΚΑΠΗ και σύσσωμο το ΔΣ διαμερίσματος Ροδοχωρίου ο πρόεδρος Αναστάσιος Μωυσίδης, Κωνσταντίνος Κιαγχίδης και παναγιώτης Γεωργιάδης.
Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλάμβανε τους Αλέξη Παρχαρίδη, Μπάμπη Ιωακειμίδη, Γιάννη Σανίδη και τα χορευτικά τμήματα Ροδοχωρίου, Χορευτικό μικρό και Μωμόερους.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ ευχαριστεί και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές.
.
Τα χορευτικά συγκροτήματα, της πρώτης μέρας (Χορευτικό τμήμα Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και χορευτικό τμήμα Κομνηνοί Ροδοχωρίου), την δεύτερη μέρα (τα χορευτικά του συλλόγου μας το μικρό χορευτικό, και οι Μωμόεροι μικροί και μεγάλοι) που για μια ακόμα φορά μάγεψαν με τη ζωντάνια και τον παλμό τους, και τέλος όλους αυτούς που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές.Επίσης του χορηγούς μας που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris