" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μετρούν αντίστροφα για την Καλαμπάκα

Δημοσιοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου, 4 αποφάσεις δημοπρασιών για την ετήσια εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας 2012.

Σύμφωνα με αυτές, εκτίθεται σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό η κατασκευή 170-180 παραπηγμάτων της ετήσιας εμποροπανήγυρης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την Τρίτη 10 Ιουλίου στις 12.30 το μεσημέρι. Ο ανάδοχος, που θα προκύψει από την δημοπρασία, οφείλει να τελέσει το έργο από 13 έως 15 Ιουλίου.

Εκτίθεται σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό η ηλεκτροδότηση και ο ηλεκτροφωτισμός των παραγκών της ετήσιας εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι.

Σε πλειοδοτική δημοπρασία εκτίθεται η εκμίσθωση του χώρου λούνα-πάρκ  της εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο την ίδια ημέρα στις 11 το πρωί με την πρώτη προσφορά ορίζεται το ποσό των 4.000 ευρώ.

Τέλος εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η παραχώρηση της χρήσεως χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης. Η δημοπρασία θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 9 το πρωί ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής .

Πρώτη προσφορά ορίζεται το ποσό των 300 ευρώ για όλες τις θέσεις .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris